Knivsta CIK

Knivsta CIK


Mitt i centrala Knivsta ligger Knivsta Centrum för Idrott och Kultur, eller Knivsta CIK.

Här arrangerar vi lite större standupshower tillsammans med Knivsta kommun.

16/11 STANDUP på CIK!

Det var ett tag sedan sist men nu är Standup på CIK äntligen tillbaka, denna gång med Knivstas egen Fritte Fritzson på scen tillsammans med supportkomikerna Flakrim Fejzullahu och Sara Jägborn.


Fritte Fritzson

Fritte växte upp i Knivsta och gjorde sitt allra första framträdande på Staffansgården. Han har varit ståuppkomiker sedan 2006 och uppträder regelbundet på Norra Brunn, RAW och andra stora scener. Tillsammans med Marcus Johansson driver han även klubben Oslipat som idag finns i sex städer, bland annat på Katalin i Uppsala. Fritte är också programledare för poddarna Allt du velat veta och Fyra meter. Säsongen 2022/23 gjorde han succé i TV-klassikern På spåret, där han efter en rafflande uppgörelse stod som slutsegrare tillsammans med Marie Agerhäll.Flakrim Fejzullahu

Flakrim är en av landets mest lovande ståuppkomiker, med en mix av knivskarp observationshumor och överraskande punchlines. Hans skämt kan vara både subtila och med rejäl svärta, men aldrig elaka. Flakrim kör regelbundet på RAW och Maffia Comedy i Stockholm och var nyligen supportkomiker för den amerikanske komikern Jim Gaffigan på Chinateatern. Flakrim medverkar ofta i olika poddar och har även gästat Knivsta Comedy Club vid ett par tillfällen.Sara Jägborn
Sara är bördig från Värmland och beskriver sig själv som en ”blond burdus komiker”. Hennes stil är varm och lätt att relatera till, men kan också bita till lite ibland i sin humor. Tillsammans med Birgita Klepke och Agneta Stefansson satte hon upp föreställningen ”Så tänker jag” på bland annat Scalateatern i Stockholm, och hon driver också klubben Standup på Jessies i Huddinge.


Konferencier: Eva Viding Bussell

Eva Viding Bussell kom tvåa i standuptävlingen Bungy Comedy 2012. Sedan dess har hon uppträtt flitigt på klubbar över hela Sverige, till exempel Skrattstock-festivalen, Västerås Comedy Festival, Maffia Comedy och Norra Brunn. Hon bor i Knivsta med man och barn och driver Knivsta Comedy Club sedan 2018, och arrangerar shower både i Knivsta, Uppsala och Stockholm. Standup-kvällen arrangeras i samarbete mellan Knivsta Comedy Club och Knivsta centrum för idrott och kultur.


Biljetter:

Ordinarie: 250 kr
Pensionär / Under 25 år: 180 kr

Köp biljett här:

https://secure.tickster.com/sv/n5fcnrv18gfetht/seating