Knivsta CIK

Knivsta CIK


Mitt i centrala Knivsta ligger Knivsta Centrum för Idrott och Kultur, eller Knivsta CIK.

Här arrangerar vi lite större standupshower tillsammans med Knivsta kommun.

1/10 STANDUP på CIK!

Efter en lyckad vårshow är nu Standup på CIK tillbaka under hösten, denna gång med fantastiska Zinat Pirzadeh på scen tillsammans med supportkomikerna Christer Widén Engqvist och Kerim Hrustanovic.


Zinat Pirzadeh
Kan man dö av surströmming? Hur ser den svenska burkan ut? När vi blandar värme, humor och mod med en bred livserfarenhet och stor scenvana får vi Zinat Pirzadeh. Hon har en förmåga att nå ut till alla i publiken, i alla publiker, medan hon bjuder på både skratt och viktiga insikter. Komikern, författaren och föreläsaren Zinat Pirzadehs framträdanden kännetecknas av kontraster. Med utpräglad fingertoppskänsla blandar Pirzadeh allvarliga och känsliga ämnen med finurlig humor. Med knivskarp blick och ännu vassare tunga levererar hon analyser, anekdoter och one-liners som har gjort henne till en av landets mest populära underhållare.


År 1991 kom Zinat Pirzadeh till Sverige från Iran. Det tog många år innan hon förstod att hon var fri att göra sina egna val, och nu brinner hon för att även andra ska ha den möjligheten. Svenska FN-förbundet har utsett henne till goodwillambassadör för hennes djupa engagemang för flickors och kvinnors rättigheter och för att stoppa barnäktenskap. Hon är inte rädd för att skämta om varken hederskulturer, jantelagar eller burkor – synliga som osynliga.Erik Berglund

Erik är komiker, musiker och imitatör med gedigen erfarenhet av standup. Hans stil på scen är energisk och färgstark, med observationer och funderingar som är lätta att relatera till.Christer Widén Engqvist
Christer är programledare i radio på morgonen och komiker på kvällen. Varje vardag hör du honom i P4 Upplands morgonprogram, men sedan 2011 har han uppträtt på standupscener i hela Sverige. Christers humor är en blandning av allvar och trams och handlar ofta om dagsaktuella ämnen. Om du har tur (eller otur) kan det också bli en och annan ordvits – Christer har vunnit en silvermedalj i SM, medverkat i en bok och satt upp flera shower med bara ordvitsar.


Konferencier: Eva Viding Bussell

Eva Viding Bussell kom tvåa i standuptävlingen Bungy Comedy 2012. Sedan dess har hon uppträtt flitigt på klubbar över hela Sverige, till exempel Skrattstock-festivalen, Västerås Comedy Festival, Maffia Comedy och Norra Brunn. Hon bor i Knivsta med man och barn och driver Knivsta Comedy Club sedan 2018, och arrangerar shower både i Knivsta, Uppsala och Stockholm. Standup-kvällen arrangeras i samarbete mellan Knivsta Comedy Club och Knivsta centrum för idrott och kultur.


Biljetter:

Ordinarie: 200 kr
Studerande / Under 25 år: 140 kr

Köp biljett här:

https://secure.tickster.com/sv/52epevkavwhcp35/seating


Bar, mat och paus-dj i restaurang Kvarnen. 18-årsgräns, 16-årsgräns i målsmans sällskap.

Vi rekommenderar att ni förbokar eventuell förfriskning, tilltugg eller fika till pausen för att slippa stå i kö och kan börja mingla direkt. För servering står restaurang Kvarnen. Se pausmenyn och boka här:
https://greatplate.se/pausmeny.html.